A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Методичні рекомендації щодо організації взаємодії закладів дошкільної освіти з батьками вихованців

Дата: 29.11.2017 14:29
Кількість переглядів: 404

Нині ефективність дошкільної освіти пов’язана з організацією освітнього процесу на засадах партнерства. Це спонукає оновити зміст і форми співпраці педагогів закладів дошкільної освіти з батьками вихованців.

Робота з батьками завжди була традиційною складовою дошкільної освіти, адже заклад дошкільної освіти є першим соціальним середовищем, з якого дитина потрапляє до сім’ї. Дорослі учасники освітнього процесу мають усвідомити значущість партнерської взаємодії між закладом освіти і родиною, оскільки така співпраця покликана створити сприятливі умови для виховання здорової, соціально адаптаваної, всебічно розвиненої дитини.

З метою пошуку шляхів, спрямованих на формування взаєморозуміння та довіри, побудови партнерської взаємодії між закладом дошкільної освіти і родиною, Міністерство освіти і науки України надсилає методичні рекомендації щодо організації взаємодії закладів дошкільної освіти з батьками вихованців

Лист Міністерства освіти і науки України від 11.10.2017 № 1/9-546 “Методичні рекомендації щодо організації взаємодії закладів дошкільної освіти з батьками вихованців”

Джерело


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень