A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Не маємо права забути

Дата: 27.11.2020 13:57
Кількість переглядів: 188

Традиційно, в четверту суботу листопада, в Україні День пам'яті жертв голодоморів. 

26 та 27  листопада у Сквирській ЗОШ  I-III ст. №3 ім. Петра Тисьменецького пройшов ряд заходів з нагоди річниці Голодомору 1932-1933 років.

26 листопада для учнів 6-7 класів було проведено інформаційні хвилинки "І пам'яті свіча не згасне...". Діти переглянули відеоспогади очевидців голодоморів та виготовили квітку пам'яті, яку закріпили на карті України  (педагог-організатор Фареник Ю.С.). Під час годин спілкування "Забуттю не підлягає"  учні 10 класу (вчитель історії Тимошенко Т.О., класний керівник Пашківська О.І.) та учні 11 класу (класний керівник Тетьора Т.П.) переглянули відеоспогади очевидців голодоморів, архівні матеріали того часу, вшанували пам'ять безневинно померлих.

Урок-реквієм «Не маємо права забути» пройшов у 6-Б класі (класний керівник Лисюк А.В.). Діти у шкільній бібліотеці переглянули відеоматеріали, присвячені пам’яті жертв Голодомору 1932-1933 рр., познайомилися із   книжково-ілюстративною виставкою «Минуле стукає в серця», яку презентувала бібліотекар школи Слободенюк Т.М., запалили свічку  пам’яті усім померлим від голоду.

27 листопада учнями 5-Б класу (класний керівник Хоменко Т.А.) виготовлено паперові  незабудки, які є символом пам’яті жертв Голодомору та  проведено годину спілкування «Україна пам’ятає!».

Голодомор 1932-1933 років – страшна трагедія в історії нашої держави, яка забрала життя мільйонів людей. Невідома навіть точна цифра. Щоб не повторилися такі події, ми повинні знати і пам’ятати про них.

28 листопада запрошуємо кожну українську сім'ю о 16-й годині приєднатися до Всеукраїнської акції «Запали свічку».  

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень