A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Виховний захід «Новорічна казка»

Дата: 09.01.2018 09:18
Кількість переглядів: 167

     04 січня 2018 року у затишній актовій залі Сквирського дитячого будинку «Надія» с. Кривошиїнці відбувся виховний захід «Новорічна казка» для 26 вихованців.

     

У поточному році до державного закладу влаштовано діток молодшого та середнього шкільного віку, тому основною метою при організації новорічного свята є, насамперед, розвиток у малечі творчих здібностей, артистизму, вміння працювати у групі, а також естетичних, духовних якостей, любові до рідної культури, а цікаві і веселі розваги додали дітям та гостям святкового настрою. 

   Музичний керівник Коваленко Ліліана Василівна мандрувала з дітьми чарівним лісом за мотивами народної казки «Рукавичка» та доповнювала  сюжет казки рухливими іграми.

    Привітали вихованців Сквирського дитячого будинку «Надія» із новорічними та різдвяними святами наші найрідніші гості, а саме: начальник відділу освіти Сквирської районної державної адміністрації Олександр Вікторович Заболотний, голова Кривошиїнської сільської ради Віктор Іванович Дубець, директор Кривошиїнської школи Володимир Миколайович Шевчук.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень