A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Підготовка до відновлення роботи Сквирського ДНЗ №1 «Світанок»

Дата: 25.06.2020 08:55
Кількість переглядів: 416

Сквирський ДНЗ №1 «Світанок» почав підготовку до відновлення роботи у період адаптивного карантину.

23 червня 2020 року комісія з представників  Сквирського районного управління ГУДПСС в Київській області, сектору освіти Сквирської РДА, Сквирського відділу поліції, Сквирської міської ради, Сквирської РДА в присутності завідувача Сквирського ДНЗ №1 «Світанок» та старшої медичної сестри здійснили моніторинг щодо дотриманнярекомендацій з організації протиепідемічних заходів у закладах дошкільної освіти.

Представники комісії звертали особливу увагу на дотримання вимог Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів у закладах дошкільної освіти на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID -19), затверджених постановою Головного державного санітарного лікаря України від 21.05.2020 № 25.

У ДНЗ проведений косметичний ремонт, організовано та обладнано приміщення з дистанційним розміщенням меблів для двох вікових груп, недоступність для дітей контейнерів для збору використаних ЗІЗ,використаних паперових серветок,запасів дезінфікуючих засобів тазасобів для прибирання, територія має дистанційну розмітку, розроблені та затверджені облікова документація та різноманітні графіки.

Сектор освіти Сквирської РДА забезпечив заклад температурними скринінгами, засобами індивідуального захисту для працівників та засобами особистої гігієни для дітей.

Батьки ознайомлені з правилами роботи закладу освіти за допомогою офіційного сайту Сквирського ДНЗ №1 «Світанок» та сторінки соціальної мережі фейсбук.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень