A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Тиждень безпеки дорожнього руху

Дата: 16.11.2019 08:15
Кількість переглядів: 103

 З  11 по  15 листопада 2019 року в Малолисовецькому НВК  пройшов Тиждень безпеки дорожнього руху. Протягом тижня  класними керівниками проведено  виховні  бесіди з метою профілактики дитячого дорожньо-транспортного травматизму.

Зокрема класний керівник Пилюта Т.П.  провела із учнями 6 класу  вікторину «Безпечний рух (ведучі Фаркаш Крістіна та Поліщук Марина), а класні керівники 1-4 класів практично повторили із дітьми правила дорожнього руху під час заняття «Обережно,дорога!».

Заступник директора з НВР Грищенко Г.І. спільно з вчителями Поспеловим Л.М.,Ящук В.І., Рудюк Н.І., Пилютою Т.П.  Григоренко К.І. та учнями Слободенюк Дариною, Юхимчук  Вікторією, Косом Іваном, Негелею Веронікою, Літвінко Максимом, Григоренко Максимом, Речич Ольгою, Шелест Софією, Пржегарлінським  Артемом, Курукіним Данилом, Ковпаком Олександром, Вітюком Максимом та Комарчуком Ростиславом   провели загальношкільний квест «Ми обираємо життя!». Команди «Пішоходи» (капітан – Рукас Варя)  та «Автолюбителі» (капітан Недзимовський Артем) і відвідали п'ять станцій  -  «Пішоходи і велосипедисти» ,  «Дорожні знаки», «Ситуативна»,«Творча»  та «Історична».

15 листопада  класними керівниками також проведено єдиний національний урок «Безпечна країна» для учнів 1-9 класів.

                Завітали до НВК і представники Сквирського ВП Національної Поліції України інспектор ювенальної превенції Чумак Н.Д. та сержант поліції Гребенюк О.О. з цікавим відеороликом про необхідність використання  пішоходами та велосипедистами  світло відбиваючих  елементів на одязі та ТЗ в темну пору доби. Наталія Дмитрівна розповіла дітям про правила поведінки пішоходів , провела вікторину для знавців знаків дорожнього руху, а Олександр Олександрович  представив  спеціальне спорядження поліцейського – жилет з світло відбиваючими елементами, резинову палицю, рацію  та бронежилет ІІ класу.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень