A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Сквирський ЦДЮТ

Увага! Підведено підсумки Всеукраїнського конкурсу з новорічної флористики «Новорічна композиція»

Вітаємо Плевачук Олександру, вихованку народної студії декоративного розпису «Цвіт папороті» (керівник Ігор Кучанський), та Герегу Діану, вихованку народного колективу гуртка «Різьблення по дереву» (керівник Олександр Парфенюк), вихованців Сквирського центру дитячої та юнацької творчості, з перемогою у Всеукраїнському конкурсі з новорічної флористики «Новорічна композиція».

09:57 04.02.2022

Обласний еко-челендж «Зроби годівничку – врятуй пташину»

З метою виховання ціннісного ставлення до біорізноманіття, проведення широкої просвітницької роботи і практичних дій з охорони та збереження орнітофауни, розвитку гуманного ставлення до птахів, мотивації до їх охорони з 31 січня по 04 лютого 2022 року проходить обласний еко-челендж  «Зроби годівничку – врятуй пташину!».

11:31 03.02.2022

Галерея творчості

З 01 лютого 2022 року у Сквирському центрі дитячої та юнацької творчості в рамках проекту «Вернісаж дитячих талантів тобі, Київщино!» проходить виставка персональних робіт «Галерея творчості» вихованців гуртків образотворчого мистецтва та народної студії декоративного розпису «Цвіт папороті».

09:06 03.02.2022

Вітаємо переможців та призерів обласного етапу Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості «Об’єднаймося ж, брати мої!»

Вітаємо вихованців Сквирського центру дитячої та юнацької творчості: Сакевич-Павлову Анастасію, вихованку народного гуртка «Різьблення по дереву» (керівник Олександр Парфенюк), яка зайняла І місце, Мялук Дарину, вихованку народної студії декоративного розпису «Цвіт папороті» (керівник Ігор Кучанський), яка посіла ІІ місце, Харитонкіну Юлію, вихованку гуртка «Образотворче мистецтво» (керівник Оксана Дубініна) за ІІ місце, Помаз Владиславу, вихованку гуртка «Рукотвори» (керівник Надія Равва) за ІІІ місце в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості «Об’єднаймося ж, брати мої!».Бажаємо талановитим вихованцям та їх керівникам невичерпної наснаги, творчих злетів у майбутньому та нових перемог! 

14:46 01.02.2022

Допоки пам’ять у серці не згасає...

26 листопада 2021 року відбулася обласна краєзнавча онлайн-конференція учнівської молоді «Допоки пам’ять у серці не згасає…» до Дня пам’яті жертв голодоморів в Україні.

16:33 26.11.2021

Спадщина – безцінний дар

Протягом листопада 2021 року Українським державним інститутом культурної спадщини був проведений обласний етап Всеукраїнського конкурсу дитячих малюнків «Спадщина – безцінний дар».

15:33 26.11.2021

Благодійні вчинки дітей Сквирщини

Напередодні Всесвітнього Дня дитини ми хочемо подякувати всім, хто долучився до благодійного мистецького челенджу «Великі художники Київщини» – це вихованці гуртків образотворчого мистецтва, студії декоративного розпису «Цвіт папороті», гуртка «Валяння вовни» Сквирського центру дитячої та юнацької творчості.

15:20 19.11.2021

#«ЖИВИ ЦІКАВО ТА БЕЗПЕЧНО!»

Вихованці Сквирського центру дитячої та юнацької творчості долучаються до обласного онлайн флешмобу «Живи цікаво та безпечно!»-2021 р.

11:08 17.11.2021

#«ЖИВИ ЦІКАВО ТА БЕЗПЕЧНО!»

Вихованці Сквирського центру дитячої та юнацької творчості долучаються до обласного онлайн флешмобу «Живи цікаво та безпечно!»-2021 р.

11:02 17.11.2021

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень