A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Новини

Заходи з профілактики правопорушень та дитячого травматизму в Антонівському НВК

З 24 по 26 січня 2024 року на виконання доручення у Антонівському НВК проведені заходи з педагогічним, учнівським, батьківським колективами щодо профілактики правопорушень та дитячого травматизму:

12:37 29.01.2024

Заходи з профілактики правопорушень та дитячого травматизму в Чубинецькій початковій школі

З 24 по 26 січня 2024 року на виконання доручення у Чубинецькій початковій школі проведені заходи з педагогічним, учнівським, батьківським колективами щодо профілактики правопорушень та дитячого травматизму:

12:23 29.01.2024

Заходи з профілактики правопорушень та дитячого травматизму в Горобіївському НВК

З 24 по 26 січня 2024 року на виконання доручення у Горобіївському НВК проведені заходи з педагогічним, учнівським, батьківським колективами щодо профілактики правопорушень та дитячого травматизму:

12:14 29.01.2024

Заходи з профілактики правопорушень та дитячого травматизму в Дулицькій філії Шамраївського НВК

З 24 по 26 січня 2024 року на виконання доручення у Дулицькій філії Шамраївського НВК проведені заходи з педагогічним, учнівським, батьківським колективами щодо профілактики правопорушень та дитячого травматизму:

11:52 29.01.2024

Підведено підсумки ІІІ етапу ХХІІІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості», що проходить під гаслом «Об’єднаймося ж, брати мої!»

Відповідно до наказу департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації від 23.11.2023 № 193-В «Про проведення ХХІІІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості» у січні 2024 року відбувся ІІІ етап ХХІІІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості, що проходить під гаслом «Об’єднаймося ж, брати мої!».

01:14 26.01.2024

Вітаємо вихованців Сквирського центру дитячої та юнацької творчості, які стали призерами Всеукраїнського конкурсу творчості дітей та учнівської молоді «За нашу свободу»

Співпраця з Освітнім Центром Верховної Ради України. Поширення робіт учасників Всеукраїнського конкурсу творчості дітей та учнівської молоді «За нашу свободу». Вітаємо вихованців Сквирського центру дитячої та юнацької творчості, які стали призерами Всеукраїнського конкурсу творчості дітей та учнівської молоді «За нашу свободу» – до Дня захисника України: Бур’янівську Олександру, вихованку гуртка «Мистецтвознавці» (керівник Марина Нешпор), Іващенко Анастасію, вихованку народної студії декоративного розпису «Цвіт папороті» (керівник Ігор Кучанський).

01:11 26.01.2024

Засідання професійної спільноти вчителів фізичної культури

19 січня 2024 року на базі Сквирського ЦПРПП в онлайн форматі відбулося засідання вчителів фізичної культури з питань організації та проведення всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги». Провели засідання Олександр Польгун, директор  ДЮСШ, Любов Котяй, директор ЦПРПП. Експерти заходу Олена Шевчун, вчитель Сквирського академічного ліцею №2, ознайомила педагогів з особливостями змагань  з черліденгу, а Таміла Ткаченко, вчитель Сквирського академічного ліцею "Перспектива" розповіла про умови та надала рекомендації щодо проведення змагань із спортивного орієнтування.

01:10 26.01.2024

Інтегроване заняття «Святковий обід» за освітньою програмою «Впевнений старт» в Сквирському ЗДО №1 «Світанок»

Проведення освітнього процесу за освітньою програмою «Впевнений старт» завжди пізнавально та весело. Вихователь Світлана Ринтюк разом з дітлахами готували святковий обід, а саме фруктовий салат.

01:05 26.01.2024

Нарада директорів, заступників директорів з виховної роботи щодо профілактики правопорушень, злочинності серед неповнолітніх, дитячого травматизму, булінгу

23 січня 2024 року  директори та заступники директорів з виховної роботи стали учасниками обласного семінару щодо профілактики правопорушень, злочинності серед неповнолітніх, дитячого травматизму, булінгу. Після семінару відбулася оперативна нарада щодо організації та проведення відповідної роботи у закладах освіти, яку провела Світлана Риченко, начальниця відділу освіти. У нараді взяли участь Надія Рогоза, начальниця служби у справах дітей та сім'ї, Інна Кононська, ювенальна інспекторка Сквирського відділу поліції Київщини

00:57 26.01.2024

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень