A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Новини

Засідання професійної спільноти вчителів здоров'язбережувальної та соціальної освітньої галузі «Про здійснення вибору закладами освіти підручників для 7 класу закладів загальної середньої освіти»

21 лютого 2024 року відбулося засідання професійної спільноти вчителів здоров'язбережувальної та соціальної освітньої галузі, яке провела Олена Кислюченко, консультант Сквирського ЦПРПП. На засіданні вчителі предмету "Здоров'я, безпека, добробут" обговорили питання вибору підручників для 7 класу закладів загальної середньої освіти

21:14 01.03.2024

Залишаємося гідними своїх Героїв!

Цьогоріч уже вдесяте в умовах війни з рф, що спричинила десятки тисяч жертв,  Україна, кожен її українець, вшановують пам'ять Героїв Небесної Сотні - перших заглиблих за те, щоб Україна не втратила своєї державності.

21:03 01.03.2024

Єднаймося заради майбутнього!

У такий важкий для України час учні та учениці Пустоварівської гімназії, як і кожен українець, прагнуть лише одного - миру, спокою, міцної та квітучої держави

21:00 01.03.2024

День Героїв Небесної Сотні

Сьогодні ми стоїмо разом, об'єднані пам'яттю та вдячністю перед тими, хто віддав своє життя за вільну та незалежну Україну. День Героїв Небесної Сотні – це день, коли наше серце відчуває той невичерпний пульс патріотизму. До Дня Героїв Небесної Сотні та десятої річниці подій Євромайдану в Самгородоцькому НВК було проведені заходи присвячені вшануванню та усвідомленню великого внеску, який ці герої внесли в історію нашої країни.

20:52 01.03.2024

Виховна година "У нашій пам'яті вони назавжди залишилися"

З метою гідного вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції Гідності у Малолисовецькій початковій школі пройшла виховна година "У нашій пам'яті вони назавжди залишилися". Хвилиною мовчання школа вшанувала своїх Героїв.

20:35 01.03.2024

Заходи, присвячені 10 річниці пам’яті Героїв Небесної Сотні, у Дулицькій філії

З метою гідного вшанування подвигу учасників Революції Гідності в Дулицькій філії Шамраївського НВК було проведено лінійку-реквієм "10 річниця вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні". Учні розвісили ангелів та голубів миру в садку Перемоги, на знак пошани всім воїнам, борцям за незалежність нашої України. День Героїв Небесної Сотні покликаний увічнити людську, громадянську та національну відвагу й самовідданість, силу духу та стійкість громадян, завдяки яким змінено перебіг історії нашої держави, гідно вшанувати подвиг загиблих за ідеали демократії, права та свободи людини, європейське майбутнє України.

20:31 01.03.2024

ВАМ ДЯКА ТА УКЛІН, ЗАХИСНИКИ!

Лідери учнівського самоврядування Пустоварівської  гімназії підготували відео про проведені в закладі заходи до Дня святого Валентина.

20:25 01.03.2024

"Україна – єдина країна"

16 лютого 2024 року у 1 класі Горробіївського НВК було проведено урок "Україна – єдина країна». Учні закріпили та розширили свої знання про рідну Україну; про народну символіку та державні символи; любов до рідного краю. На завершення розфарбовували мега розмальовку "Єднаймося в любові до України".

20:22 01.03.2024

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень