A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Заняття районного майстер-класу вихователя-методиста Сичевської Т.В.

Дата: 07.11.2019 22:44
Кількість переглядів: 82

07 листопада 2019 року на базі Сквирського закладу дошкільної освіти №6 «Ромашка» відбулося перше заняття районного майстер-класу вихователя-методиста Сичевської Т.В. на тему «Виховання економічної культури дошкільників у родині».

 

У занятті майстер-класу взяли участь батьки вихованців Сквирського закладу дошкільної освіти №6 «Ромашка» та вихователі закладів дошкільної освіти району.

Сичевська Т.В. поділилася досвідом роботи з підвищення компетентності батьків щодо формування соціально-фінансової та економічної грамотності дошкільнят.

Батьки та вихователі ознайомилися з основними завданнями економічного виховання в сім’ї, обговорили питання, коли слід починати ознайомлювати дітей з економікою. Училися процес економічного виховання дітей реалізовувати через ігрову діяльність.

З учасниками майстер-класу було проведено дидактичну гру «Поясни економічний термін», мозковий штурм «Чи потрібно дошкільнику економічне виховання». Усі долучилися до дискусії «Чи варто дітям знати про сімейний бюджет», «Кишенькові гроші: за–проти».

Педагогів та батьків об’єднала практична робота (майстер-клас) «Життя непотрібних речей».

Кожен із присутніх мав змогу поставити запитання, поділитися позитивною практикою вирішення проблем економічного виховання дошкільників, дати пораду.

Підводячи підсумок проведеного заходу, педагоги і батьки зійшлися на думці, що така форма роботи є ефективною та цікавою у співпраці дошкільного закладу з родиною.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень