A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Майстер - клас учителя фізики Валентини Малиновської

Дата: 01.12.2017 22:02
Кількість переглядів: 155


01 грудня 2017 року на базі Сквирської школи № 2  учитель фізики Валентина Малиновська провела майстер - клас з фізики для педагогічних працівників освітніх закладів Сквирщини. Окрім педагогів, у проведенні майстер-класу брав участь методист районного методичного кабінету відділу освіти Сквирської РДА Михайло Підборочинський.

 

Валентина Малиновська провела для учителів фізики урок  в 7-А класі, який навчається за програмами Всеукраїнського науково-педагогічного проекту "Інтелект України", на тему "Криволінійний рух. Рух по колу", а також поділилася досвідом впровадження STEM - освіти на уроках фізики та астрономії та, зокрема,  звернула увагу, як цей напрям освіти (STEM) реалізується на уроках природничих дисциплін  в науково-педагогічному проекті "Інтелект України".

STEM-освіта – це низка чи послідовність курсів або програм навчання, яка готує учнів до успішного працевлаштування, до освіти після школи або для того й іншого, вимагає різних і більш технічно складних навичок, зокрема із застосуванням математичних знань і наукових понять. Чому STEM-освіта так актуальна? Стрімка еволюція технологій веде до того, що незабаром найбільш популярними та перспективними на планеті фахівцями стануть програмісти, IT-фахівці, інженери, професіонали в галузі високих технологій і т.д. У віддаленому майбутньому з'являться професії, про які зараз навіть уявити важко, всі вони будуть пов'язані з технологією і високо технологічним виробництвом на стику з природничими науками. Особливо будуть затребувані фахівці біо- та нано-технологій. 

 

Докладніше про STEM - освіту:

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень