A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Півфінальна гра КВН

Дата: 22.11.2017 21:24
Кількість переглядів: 334

21 листопада 2017 року в актовій залі Білоцерківського національного аграрного університету відбулася півфінальна гра профорієнтаційного змагально-мотиваційного заходу серед учнівських команд «Обери майбутнє».

Позмагатися у кмітливості та винахідливості зібралися кращі команди з 8 районів Київщини: Володарського, Сквирського, Тетіївського, Ставищанського, Фастівського, міст Васильків, Фастів та Біла Церква.

До виступу всі готувалися ретельно, адже рівень конкурсу зростає з кожним роком. За підсумками журі перемогу здобула команда «Тимчасово безробітні» Білоцерківської гімназії №1. Друге місце посіла команда «Воїни добра» Володарського району. Команда «5 квартал» Сквирської ЗОШ І-ІІІ ст. №5, яка захищала честь Сквирського району, була за    мить до третього призового місця, але, на жаль, за підсумками  останнього конкурсу  третє місце отримала команда «Люди в білому» Фастівського району. Команда «5 квартал» Сквирської ЗОШ І-ІІІ ст. №5 посіла четверте місце, отримавши грамоту у номінації «За артистизм та виконавську майстерність».

Дякуємо всім, хто долучився до підготовки команди «5 квартал», її учасникам бажаємо ще більше натхнення, бійцівського духу, здійснення всіх задумів!

 

Гітченко Л.О., методист Сквирського РЦДЮТ

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень