A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Єднаємо серця

Дата: 24.10.2017 20:54
Кількість переглядів: 139

З 21-по 22 жовтня 2017 року у місті Вінниця в актовій залі Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського відбувся ІІІ-й Всеукраїнський багатожанровий конкурс мистецтв „Єднаємо серця”.

 

Для участі в мистецькому заході відгукнулися солісти та творчі колективи з різних регіонів України, які приїхали позмагатися за перемогу в жанрових конкурсах, таких як хореографічне, вокальне, театральне, циркове та інструментальне мистецтво.

Вихованці вокальної студії «Сузір’я» Сквирського районного центру дитячої та юнацької творчості Савицький Денис, тріо «Віра, Надія, Любов» (Фіялко Віра, Фіялко Надія, Фіялко Любов), Дорофєєва Вікторія, Міняйло Дар’я стали лауреатами конкурсу, отримавши перше та другі місця, а дипломантами конкурсу було визнано Маслійчук Мирославу, Хижняк Софію та Панасюк Марію (керівник Корзун Л.Л.).

Всеукраїнський багатожанровий конкурс мистецтв „Єднаємо серця” дав учасникам можливість показати себе, розкрити свій талант, позмагатись за перемогу, знайти нових друзів, поспілкуватись з талановитою молоддю, а також отримати незабутні враження від часу проведеного у приємній атмосфері і серед цікавих і творчих людей.

 

Лариса Гітченко, методист Центру творчості



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень