A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Міжнародний День Землі

Дата: 20.04.2018 20:43
Кількість переглядів: 86

22 квітня на планеті відмічається Міжнародний День Землі, покликаний об'єднати людей планети в справі захисту навколишнього середовища, нагадати про те, що планета, яка дарувала нам життя, унікальна й має потребу в турботі й захисті.

Міжнародний день Землі – свято чистої Води, Землі і Повітря. В різних куточках земної кулі небайдужі до екологічних проблем люди проводять різні яскраві і, в той же час корисні, заходи, спрямовані на те, щоб привернути увагу людства на проблеми екології і шляхи їх вирішення.


Учні Сквирської ЗОШ І-ІІІ ст. №3 долучилися до відзначення Міжнародного Дня Землі:

  •  Учні 10-Б класу біолого-хімічного профілю підготували відеоролик «Знай, бережи, змінюйся», щоб кожен з нас задумався над тим, що він може зробити у вирішенні екологічних проблем, поборовши в собі байдужість.
  • Вихованці гуртка «Юний репортер» (керівник Лисюк А.В.) нагадали учням молодших класів про важливість охорони навколишнього середовища та наслідки недбалого ставлення до природи.
  • Учителі біології Сопіженко І.П., Тетьора Т.П. на уроках біології у 8-Б, 9-Б класах з поглибленим вивченням біології, у 10-Б класі біолого-хімічного профілю обговорили з учнями екологічні проблеми сьогодення.
  • Вихованці гуртка англійської мови (керівник Цимбалюк О.А.) підготували пам’ятки – обіцянки берегти довкілля.

Отож, нехай кожен із нас зробить  свій маленький внесок у справу захисту навколишнього середовища: очистить від сміття прилеглі території, посадить хоча б одне дерево, відмовиться від пластику та поліетелену. Змінюємося разом!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень