A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Готуємося до проведення І (районного) етапу Гри «Сокіл» («Джура»)

Дата: 27.03.2018 20:09
Кількість переглядів: 125

27 березня 2018 року в актовій залі Сквирського районного центру дитячої та юнацької творчості відбулося навчально-методичне консультування педагогів, відповідальних за підготовку роїв до участі у конкурсах «Ватра»  та «Добре діло» дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

 

Під час заходу присутні обговорили Типові правила та умови проведення змагань і конкурсів шкільного, І (районного (міського), ІІ (обласного та Київського міського) і ІІІ (Всеукраїнського) етапів Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), затверджені наказом Українського державного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді від 20.02.18 року № 15-А, переглянули відеопрезентації творчих конкурсів учасників Гри, ознайомилися з методичними рекомендаціями щодо підготовки роїв у творчих конкурсах.

Досвідом роботи у підготовці учнів для участі у конкурсі «Ватра» поділилася Шульга С.О., заступник директора з виховної роботи Сквирської ЗОШ І-ІІІ ст. №3.

Учасники засідання ознайомилися з алгоритмом підготовки звіту для участі у конкурсі «Добре діло».

Під час кунсультування Котяй Л.В. методист РМК та Майорко І.В. методист РЦДЮТ, провели порівняльний аналіз звітів «Добре діло», обговорили, обмінялись досвідом з педагогами.

Учасникам засідання були надані методичні рекомендації, які допоможуть педагогам у підготовці та проведенні шкільного, І (міського) та II (обласного) етапів Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень