A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

ШКОЛА СПРИЯННЯ ЗДОРОВ’Ю

Дата: 02.12.2017 20:03
Кількість переглядів: 112

У рамках програми «Школа сприяння здоров’ю» 01 грудня 2017 року в актовій залі Сквирського районного центру дитячої та юнацької творчості  була проведена зустріч старшокласників з лікарем-гінекологом Сквирської центральної районної лікарні Ковальчук Анною Валеріївною та психологом відділу освіти Левчук Світланою Станіславівною.

 

Мета зустрічі –  привернути увагу учнівської молоді до власного здоров’я, розвиток умінь і навичок його збереження, пропаганда здорового способу життя. Анна Валеріївна наголосила учням, що рання статева активність значно збільшує ймовірність інфікування хворобами, що передаються статевим шляхом (ІПСШ) і ВІЛ/СНІД; не виключена також можливість небажаної вагітності. Лікар наголосила, що вагітність у ранньому віці не тільки ускладнює життя дівчини, але і створює великий ризик для її здоров’я.

У процесі спілкування з лікарем та психологом, під час перегляду соціальних відеороликів, діти переконувалися, що вживання алкоголю, тютюну, наркотиків руйнує щасливе сімейне життя, не сприяє зміцненню здоров’я та народженню здорових дітей.

Учні ставили гостям запитання на різні теми, дискутували, наводили приклади ситуацій із власного життя.

 

Координатор учнівського самоврядування

Сквирського РЦДЮТ

Ніфоровська Г.І.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень