A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Розпочато реконструкцію даху школи №4 у м. Сквира

Дата: 25.10.2017 19:18
Кількість переглядів: 185

Відділом освіти Сквирської районної державної адміністрації в грудні 2016 року було виготовлено проектно-кошторисну документацію на реконструкцію даху Сквирського НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів №4-дитячий садок».  

 

 

Загальна кошторисна вартість будівництва – 1934,550 тис. грн. (позитивний експертний звіт від 12.12.2016 р.). Необхідні кошти було виділено з обласного бюджету. Двадцять відсотків від цієї суми (386910 грн.) – це кошти районного бюджету, які були перераховані в порядку співфінансування до обласного бюджету.

Відділом освіти повноваження замовника будівництва передано департаменту регіонального розвитку та житлово-комунального господарства Київської обласної державної адміністрації. Департамент обрав підрядника для виконання робіт та проводитиме оплату коштів за виконані роботи.

У жовтні розпочато ремонтні роботи. Відповідно до проектної документації буде повністю замінено дах будівлі, замість існуючої плоскої поверхні облаштовано скатний верх з металопрофілю. 

Цього року за кошти районного бюджету в Сквирському НВК також було відремонтовано чотири внутрішні вбиральні, частково оновлено шкільні меблі.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень