A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Відбувся районний майстер-клас вихователя-методиста Жембрівської Н.М.

Дата: 22.11.2018 19:02
Кількість переглядів: 83

22 листопада 2018 року на базі Сквирського навчально-виховного комплексу «ЗОШ І-ІІІ ст. №4-дитячий садок» відбувся районний майстер-клас вихователя-методиста Жембрівської Н.М. на тему «Дидактичні та розвивальні ігри як засіб навчання дошкільників».

 

Під час теоретичної частини заходу виступила методист Сквирського районного методичного кабінету Чернега Н.С., яка розповіла про організацію ігрової діяльності дошкільнят у світлі вимог Базового компоненту дошкільної освіти в Україні, про класифікацію дидактичних, розвивальних ігор для дітей дошкільного віку.

У практичній частині присутні переглянули фрагменти дидактичних ігор в різновіковій групі «Весела граматика», «Мої сусіди», «Мами та їх малята», «Що переплутав художник», «Що буде якщо…», «Що намальовано?», які разом з своїми вихованцями провела Жембрівська Н.М.

Учасники майстер-класу прийняли участь у практикумі «Граємось, навчаємось…», який провела методист районного методичного кабінету Чернега Н.С. Вихователі із задоволенням виконували вправи «Пазли», «Юні екологи», «Що було спочатку? Що буде потім?», «Розіграємо казку», «Емоційні відтінки», «Намалюй з фігури малюнок» та ін.

До уваги присутніх були представлені та презентовані дидактичні ігри, виготовлені вихователем-методистом.

По закінченню було підведено підсумки засідання, присутніх ознайомлено з методичними рекомендаціями, творчим завданням.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень