A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Зустріч з представниками поліції

Дата: 07.11.2018 18:49
Кількість переглядів: 172

06 листопада  в рамках заходів з правового виховання учнів у Рудянській філії Шамраївського НВК відбулася зустріч школярів 1-9 класів із старшим інспектором з ювенальної превенції Сквирського відділення поліції Котюк Дариною Геннадіївною, дільничним  офіцером  поліції  Двінянніковим Воломиром Володимировичем.

Розповіли учням про правову ситуацію серед неповнолітніх у районі, наголосила на існуючих проблемах, необхідності сумлінного дотримання школярами вимог Статуту школи та Правил для учнів. Вона зауважила, що у учнів є не лише права, а обов'язки учнів, тим самим попередила правопорушників.

Під час зустрічі Дарина Геннадіївна ознайомила учнів  з видами правопорушень, які часто зустрічаються у шкільному середовищі та на вулиці, з правилами безпечного поводження в Інтернеті та звернула увагу на види відповідальності учнів та їх батьків за скоєні правопорушення. А також значну увагу приділила профілактиці вживання алкоголю, тютюну, наркоманії та наслідкам їх вживання "Від спроби до залежності". 
Наприкінці зустрічі учні мали змогу задати представнику поліції безліч запитань.

Педколектив школи вважає, що порушення легше попередити, ніж долати його наслідки. Ми дякуємо представникам ювенальної превенції за співпрацю.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень