A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Щира подяка за підтримку

Дата: 17.09.2018 18:42
Кількість переглядів: 81

До школи через нове подвір’я

Школа починається із шкільного подвір'я, бо саме тут відбувається свято Першого дзвінка і тут лунає останній дзвінок для випускників. Тому так старанно доглядають за ним учні і учителі.

Наша Рудянська школа нещодавно зустріла півстолітній ювілей, стільки ж – і шкільному заасфальтованому подвір’ю. Якщо його ще можна було назвати заасфальтованим! Вибитий, потрісканий, з великими розколинами, крізь які проростали пишні бур’яни. Намагаючись зробити його чистим і ошатним, учні, вчителі і всі техпрацівники школи навесні та восени вищипували із розколин ці бур’яни. Разом з усіма трудилася тут і майбутня голова села Згардівська Наталія Анатоліївна, яка в минулому була вчителем школи. Тож, знаючи всі біди і негаразди рідної школи, вона з такою наполегливістю взялася допомагати в облаштуванні шкільного подвір’я. Щоб заново заасфальтувати подвір’я, потрібні великі кошти! І Наталія Анатоліївна зуміла переконати в цьому нашого депутата Київської обласної ради Глиняного Леоніда Петровича та його помічника-консультанта  Власюк Тетяну Григорівну. Приємно відмітити, що Леонід Петрович не лише як депутат, а по-батьківськи зрозумів біду маленьких громадян, тому і виділив велику суму на відновлення шкільного подвір’я.  І вже  у понеділок 17 вересня всі школярі із задоволенням веселилися на новому покритті.

Вся Рудянська шкільна родина щиро дякує Вам, шановні Леоніде Петровичу, Тетяно Григорівно і Наталіє Анатоліївно,  за Вашу підтримку та за  Ваші щирі і чуйні серця. За те що Ви не стоїте осторонь проблем простих людей. Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею. Бажаємо Вам всих благ і процвітань. Нехай Бог  Вам пошле міцного здоров’я, радості і щастя!

 Педагогічний, учнівський та батьківський колективи Рудянської філії Шамраївського НВК «ЗОШ І-ІІІст.-ДНЗ».

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень