A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Засідання районного методичного об’єднання вихователів закладів дошкільної освіти

Дата: 21.04.2019 17:37
Кількість переглядів: 167

18 квітня 2019 року на базі Сквирського районного методичного кабінету було проведено засідання районного методичного об’єднання вихователів закладів дошкільної освіти з теми «Формування художньо-продуктивної компетенції дошкільників засобами театралізованої діяльності».

 

На початку засідання Чернега Н.С., методист районного методичного кабінету ознайомила присутніх з історією виникнення театру, розповіла про види театрів та театралізованих ігор в закладах дошкільної освіти.

Бондар Галина Миколаївна, вихователь Сквирського закладу дошкільної освіти №3 «Берізка» розповіла про формування життєвої компетентності у дошкільників засобами театралізованої діяльності.

Досвідом роботи організації гурткової роботи з театралізованої діяльності у співпраці з вихователями поділилася Бєлкіна Віта Михайлівна, музичний керівник Сквирського навчально-виховного комплексу, Сквирського закладу дошкільної освіти №5 «Калинка».

Присутні подивилися відео театралізованої діяльності з дітьми дошкільного віку (вистава «Осінні пригоди зайчика Кузі»).

Наприкінці зустрічі методист Сквирського рай методкабінету Чернега Н.С. підвела підсумки засідання РМО, ознайомила присутніх з методичними рекомендаціями.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень