A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Пришкільний оздоровчий табір «Росич-2017» попрощався з дітлахами до наступного року

Дата: 04.08.2017 17:36
Кількість переглядів: 134

Наприкінці липня відбулося урочисте закриття четвертої зміни дитячого оздоровчого табору «Росич-2017», який організовано відділом освіти Сквирської райдержадміністрації на базі Чубинецького НВК.

 

 

За літній період у таборі оздоровилося близько 200 дітей різних соціальних категорій. Такий літній заміський пришкільний табір з цілодобовим перебуванням єдиний у Київській області. Фінансування здійснювалося за кошти районного бюджету.   У першій зміні «Росич-2017» зустрічав дітей із Луганської області, у наступні зміни – дітей Сквирщини.

Основними завданнями в таборі були такі: підтримка в дітей хорошого емоційного настрою; виявлення в них інтересів, захоплень, розвиток бажання отримати нові знання, здобути нові вміння; навчити дітей співпрацювати в колективі; розвиток дитячого самоврядування; привчання до самообслуговування, залучення до трудових справ на користь і радість оточуючих.

Табір «Росич» успішно реалізує одну зі своїх головних цілей – оздоровлення дітей,  використовуючи для цього наявний матеріальний та людський ресурс, унікальний природний потенціал та методики активного відпочинку

Особлива увага приділяється організаційній діяльності: презентація загонів, виконання доручень, участь у проведенні заходів.

Кожен день приносив  безліч нових вражень, нових відкриттів, а найбільше запам’яталися дітям такі  заходи, як розваги «Водограй», «Пісенний вернісаж», «Козацький брейн-ринг», «Гінес-шоу»; конкурси «Сила та грація»,  «Міс Росич-2017» «Містер Росич-2017», «Конкурс вихователів»; ігри-змагання «Веселі старти», «Пошук скарбів», солодкий квест, флешмоби. І звісно ж – гутірки з туризму, англійської мови, фізики, медицини. Таборовики побували в похіді, каталися на байдарках, відвідували місцеві храми, їздили на екскурсію до Білої Церкви. У пам’ятку залишаться й майстер-класи, які проводили викладачі Сквирського районного центру дитячої та юнацької творчості, клуб старшокласників «Лідер». Завершилася зміна святковим концертом, де було підбито підсумки роботи загонів, вручені посвідки відважних росичів.

Вихованці ділилися враженнями та зазначали, що цей період був цікавий, насичений незабутніми подіями, знайомствами та яскравими емоціями, у свою чергу вихователі побажали всім дітям теплого літа, нових вражень та міцного здоров’я. Ми раді знову зустріти наших дітлахів у «Росичі» наступного літа.

Юлія Решетар, вихователь 3-го рою табору «Росич-2017»

Фотоальбом



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень