A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Методичний фестиваль

Дата: 28.03.2018 17:34
Кількість переглядів: 169

26 березня 2018 року на базі районного методичного кабінету відділу освіти відбувся методичний фестиваль - традиційний захід із педагогами, що є своєрідним підсумком фахового зростання та стимулювання творчої діяльності.

 

Розпочався методичний фестиваль відкриттям районної педагогічної виставки «Освіта Сквирщини». Кислюченко О.О., методист РМК, презентувала нові матеріали, що розкривають кращі здобутки та інноваційний пошук найдосвідченіших освітян та працівників методичного кабінету відділу освіти.

Протягом дня проходили творчі зустрічі вчителів-предметників, вихователів дошкільних навчальних закладів, вчителів початкових класів. Педагоги обговорювали найактуальніші теми реформування системи освіти в умовах упровадження Концепції нової української школи.

У закладах освіти працюють талановиті вчителі з невичерпною енергією і бажанням творити. Творчі здобутки наших кращих педагогів, за якими стоять насичені будні, цілеспрямована праця, знання і досвід складають вагомий доробок, який ми іменуємо скарбницею Сквирщини.

Районний методичний фестиваль – це свято педагогічної творчості, що сприяє розвитку професійної майстерності кожного педагога, вкотре підтвердив: «Учитель живе доти, доки він вчиться».



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень