A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Стартувало онлайн навчання вчителів, які будуть працювати з учнями 5-х класів у 2022/2023 навчальному році

Дата: 28.06.2022 17:16
Кількість переглядів: 35

З 1 вересня 2022 року вчителі 5-х класів приймають естафету від вчителів початкових класів щодо впровадження реформи НУШ. А це означає, що на педагогів чекають суттєві зміни в освітньому процесі, опанування нових підходів до навчання та ще безліч інновацій. Їм доведеться працювати за новим Державним стандартом, вивчати модельні програми та будувати навчальний процес по іншому.

Саме тому з 13 червня 2022 року завдяки освітній ініціативі КНЗ КОР «Київський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних кадрів» розпочалося онлайн навчання вчителів, які будуть працювати з учнями 5-х класів у 2022/2023 навчальному році. Разом із вчителями ми будемо розбиратися в особливостях упровадження Державного стандарту базової середньої освіти, модельних програмах, календарно-тематичному плануванні, формувальному оцінюванні, застосуванні ігрових та цифрових технологій навчання учнів 5-6 класів.

Такі важливі теми отримали попит серед вчителів області. Про це свідчить статистика реєстрації на навчання. Так, лише на перший період курсів з 13.06 до 24.06 зареєструвалося понад 1500 осіб.

Терміни проведення навчання розділені за освітніми галузями та триватимуть до 2 вересня 2022 року.

Детальна інформація про реєстрацію розміщена на порталі інституту у розділі «Нова українська школа». Для нас важлива ваша думка, тому тут доступна функція «відгуки», де педагоги зможуть написати зауваження чи побажання щодо навчальної діяльності.

Навчання триває!

За матеріалами сайту КНЗ КОР "КОІПОПК"


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень