A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Онлайн зустрічі з педагогічними працівниками Сквирщини

Дата: 09.05.2022 14:55
Кількість переглядів: 52

В умовах воєнного стану сфера освіти зазнала відчутних змін. Усі ми вчилися та продовжуємо вчитися жити в цих нових умовах: хтось – продовжувати здобувати освіту, а хтось – працювати.

З початку квітня відділ освіти Сквирської міської ради та Сквирський центр професійного розвитку педагогічних працівників проводять щочетверга онлайн зустрічі на тему «Освітній процес в умовах воєнного стану: допомога, підтримка, комунікація» з педагогами Сквирської громади та тими, хто тимчасово перебуває на території Сквирщини.

Під час заходів педагоги отримують актуальні матеріали та поради щодо особливостей організації та здійснення освітнього процесу в умовах воєнного стану, особливостей завершення навчального року, оцінювання учнів, вступної кампанії, надання психологічної підтримки, роботи з документацією тощо.

Також вчителі Сквирщини мають змогу ознайомитися та відпрацювати практичні навички роботи на різних освітянських сервісах та онлайн-платформах для навчання та саморозвитку, взяти участь у практиках та провести вправи, які допомагають долати стресові ситуації та підтримувати психічне здоров’я. Педагоги активно взаємодіють, спілкуються, висловлюють слова підтримки та побажання один одному, мають змогу обговорити та поділитися своїми роздумами.

Нагадуємо, що зустрічі проходять щочетверга в онлайн форматі о 16:00 годині.

Посильну допомогу, навчання та роз’яснення для наших педагогів також надають і Управління державної служби якості освіти у Київській області та КНЗ КОР «Київській обласний інститут післядипломної освіти педагогічних кадрів».

Щотижня проводяться вебінари, онлайн семінари, челенджі, онлайн зустрічі за кавою, круглі столі, під час яких керівники закладів освіти та педагоги мають змогу отримати відповіді на запитання:

  • як організувати освітній процес в умовах воєнного стану;
  • як оцінювати учнів та видавати документи про освіту
  • як здійснювати атестацію педагогічних працівників;
  • які особливості проведення ЗНО у 2022 році
  • які особливості переведення учнів на наступний рік навчання;
  • як надавати психологічну підтримку дітям;
  • як бути в ресурсі та допомогти іншим;
  • як пройти навчання на курсах підвищення кваліфікації та інші.

Педагоги отримують юридичні роз’яснення, корисну інформацію, пропозиції щодо вирішення основних освітніх питань та захисту прав в освіті в умовах воєнного стану.

Тримаймося, адже наша взаємопідтримка наближає перемогу!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень