A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Онлайн-зустріч з педагогами «Освітній процес в умовах воєнного стану: допомога, підтримка, комунікація»

Дата: 06.05.2022 12:36
Кількість переглядів: 55

05 травня 2022 року відділом освіти Сквирської міської ради та центром професійного розвитку педагогічних працівників проведено чергову онлайн – зустріч з педагогами «Освітній процес в умовах воєнного стану: допомога, підтримка, комунікація».

Під час засідання педагоги ознайомилися з матеріалами, розміщеними на сайті Інституту модернізації змісту освіти у розділі «Mатеріали для використання в роботі під час воєнних дій» та сайті Освітнього омбусмена України у розділі «Освіта в умовах воєнного стану».

Для практичного використання в роботі педагоги ознайомилися з програмним продуктом mozaBook та взяли участь у фрагменті цифрового уроку з математики; ознайомилися з перевагами онлайн платформи Classtime; а відпрацювати навички командної роботи мали змогу у сервісі Canva, створивши асоціативну карту «Як вести здоровий спосіб життя». Також ознайомилися з довідником «Практичні техніки для зняття напруги», пам’ятками «Режим очікування: як зберегти віру в перемогу», «Що можна робити весною. Навіть воєнною…» та з ресурсним календарем із щоденними порадами від Світлани Ройз.

Учасники зустрічі отримали рекомендації щодо використання під час здійснення освітнього процесу матеріалів, розміщених у брошурі «Дитинство під час війни: які навички ми маємо дати дітям для їхньої безпеки?» та з психопедагогічними рекомендаціями для роботи з дітьми 6-11 років (створених у рамках міжнародного волонтерського мініпроєкту «Урок для дітей України» (під час і після війни).

Протягом зустрічі педагоги активно спілкувалися та практикувалися у проведені вправ «Як ви?», «Чарівний крем», «Ледачі вісімки для очей», «Знайдіть п’ять ознак весни», «Вправи для рук», «Турбота про себе», «Практика «Вдячності», «Практика «5 пальців», які допомагають долати стресові ситуації та підтримувати психічне здоров’я.

 

Наступна зустріч в онлайн режимі відбудеться 12 травня о 16:00.

Тримаймося разом та наближаймо нашу з вами перемогу!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень