A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Семінар-практикум «Академічна доброчесність: створюємо систему у школі, поради для практичних психологів»

Дата: 10.01.2022 11:53
Кількість переглядів: 96

  05 січня 2022 року згідно плану роботи відділу освіти Сквирської міської ради на базі Сквирського ІРЦ відбувся семінар-практикум для практичних психологів та соціальних педагогів закладів освіти Сквирської громади на тему «Академічна доброчесність: створюємо систему у школі, поради для практичних психологів».

         Провела семінар Наталія Білоброва, практичний психолог Горобіївського НВК, яка ознайомила педагогів з нормами про дотримання правил академічної доброчесності в освітньому процесі, визначенням основних видів порушень цих правил, види відповідальності за такі порушення. Під час практичної частини були проведені вправи «Фанти», «Асоціації», «Реклама», «Крамничка можливостей».

         Любов Котяй, директор Сквирського ЦПРПП, розкрила кроки, які мають зробити педагогічні працівники для сприяння дотриманню норм академічної доброчесності учнями.

Адже знання і виконання правил академічної доброчесності, недопущення плагіату, списування та інших академічно недоброчесних дій — невід’ємна ціннісна складова успішного навчання, передумова забезпечення належної якості освіти на всіх її рівнях.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень