A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Акція «16 днів проти насильства» у Сквирському ЗЗСО №1

Дата: 07.12.2021 13:55
Кількість переглядів: 113

У період з 25 листопада по 10 грудня триває щорічна Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства», метою якої є привернення уваги громадськості до актуальних для українського суспільства проблем подолання насильства сім’ї, протидії торгівлі людьми і жорстокого поводження з дітьми та забезпечення рівних прав жінок та чоловіків. Україна приєдналась до акції «16 днів проти насильства» у 2001 році.

Щороку тисячі громад та сотні організацій, як громадських, так і державних з більш ніж 100 країн світу долучаються до акції задля збільшення розуміння та обізнаності людей щодо усіх форм насильництва та створення недискримінаційного простору для розвитку і професійного росту кожного та кожного. Наш заклад не виняток.

Протягом акції тривав шкільний конкурс малюнку «Мої безпечні кордони» - 1-4 класи; перегляд освітнього серіалу «про кібербулінг для підлітків» - 5-11 класи; зустріч з старшим інспектором СЮП Білоцерківського РУП ГУНП в Київській області Чумак Н.Д. провела бесіди для здобувачів освіти 9 класу на теми « Шкідливий вплив наркотичних речовин», « Правила поведінки в начальному закладі», «Адміністративна кримінальна відповідальність». Практичний психолог Олійник Л.М. провела годину спілкування «Стоп булінг» та разом з учнями 6 класу створювали стінгазету «16 днів проти насильства». Соціальний педагог Сененька О.І. проводила профілактичну роз`яснювальну роботу в неблагополучних сім`ях, які опинилися у складних життєвих обставинах, в сім`ях, в яких виховуються неповнолітні діти на теми «Конфлікти в сім’ї та їх розв’язання», «Попередження домашнього насильства».



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень