A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Білоцерківський РУ ГУ ДСНС інформує

Дата: 03.12.2021 15:27
Кількість переглядів: 79

Рятувальники Білоцерківського РУ ГУ ДСНС України у Київській області спільно із адміністрацією Сквирського закладу загальної середньої освіти № 3 провели педагогічні збори під час яких вкотре довели до вчителів сумну статистику збільшення пожеж в Україні та на Київщині, основні.

Поряд з цим наголошено на небезпеку яка чатує на дітей у приватних домівках та на вулиці, а саме: небезпеку газових та електроприладів, систем пічного опалення, перебування на кризі, пустощі з вогнем та інших небезпек характерних для осінньо-зимового пожежонебезпечного періоду. Зважаючи на наближення Новорічних та Різдвяних свят, роз’яснено алгоритм дій при виявленні вибухонебезпечних та схожих на них предметів, а також використання піротехнічної продукції їхніми дітьми.

Зважаючи на карантинні обмеження щодо відвідування навчальних закладів, збори батьків проводяться дистанційно за допомогою відеозвязку, тому фахівці ДСНС наголосили вчителям доведення  основних правил додержання та виконання вимог законодавства у сфері пожежної та техногенної безпеки, цивільного захисту до батьків на online-зборах.

Семе через обізнаність батьків та правильне виховання, наші дітки набудуть певних знань, як не спровокувати виникнення надзвичайних ситуацій та реагувати в залежності від виду небезпеки.

По завершенні працівники ДСНС поширили через інтернет-ресурси інформаційні матеріали з питань пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень