A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Онлайн-семінар «Національно-патріотичне виховання учнівської молоді в умовах сьогодення»

Дата: 01.11.2021 12:04
Кількість переглядів: 91

  26 жовтня 2021 року на базі Сквирського ЦПРПП відбувся онлайн-семінар «Національно-патріотичне виховання учнівської молоді в умовах сьогодення» для педагогів-організаторів, класних керівників закладів освіти громади.

Під час семінару Любов Котяй, директор Центру, ознайомила з рекомендаціями щодо планування національно-патріотичного виховання в закладах загальної середньої освіти.

Методист Сквирського ЦДЮТ Інна Майорко підвела підсумки проведення І етапу  Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у 2020/2021 н.р. у Сквирській міській територіальній громаді та ознайомила присутніх з наказом Міністерства освіти і науки України «Про проведення у 2021/2022 навчальному році Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)» від 04 жовтня 2021 р. № 1063. Учасники заходу обговорили участь вихованців в І етапі обласної пошукової акції учнівської молоді «Герої серед нас: сучасні захисники України», у І етапі Всеукраїнської краєзнавчої експедиції учнівської молоді «Моя Батьківщина - Україна» та обласному челенджі роїв до 30-РІЧЧЯ РЕФЕРЕНДУМУ 01 ГРУДНЯ 1991.

Про створення куренів у закладах освіти та про участь в обласному семінарі-практикумі для виховників роїв та куренів закладів освіти області «Формування національної свідомості вихованців засобами Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») розповіла Світлана Шульга, заступник директора з навчально-виховної роботи Сквирського ЗЗСО І-ІІІст.№3 імені Петра Тисьменецького.

Леся Хвиль, заступник директора з навчально-виховної роботи Горобіївського НВК, поділилася особливостями участі рою «Варта»  у Всеукраїнському етапі Гри «Джура».



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень