Семінар-практикум «Формування культури харчування та правильних харчових звичок у здобувачів освіти: позитивний досвід інформаційно-роз’яснювальної роботи»
25 жовтня 2021 року на базі Сквирського ЦПРПП відбувся семінар-практикум «Формування культури харчування та правильних харчових звичок у здобувачів освіти: позитивний досвід інформаційно-роз’яснювальної роботи»
для педагогів-організаторів, класних керівників закладів освіти Сквирської громади.
Семінар розпочала Любов Котяй, директор Сквирського ЦПРПП, яка ознайомила педагогів з порадами для вчителів та батьків здобувачів освіти щодо формування культури навичок здорового харчування.
Експерти заходу Світлана Ніколаєнко, заступник директора з навчально-виховної роботи Сквирського академічного ліцею, Людмила Пазірук, педагог-організатор Пустоварівського НВК, Наталія Стогній, заступник директора з навчально-виховної роботи Кривошиїнського НВК поділилися досвідом участі у всеукраїнському челенджі “Здорове харчування” (Фуд Челендж) в рамках програми «Healthy School: заради здорових і радісних школярів».