A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Свято з нагоди Дня працівників освіти у Сквирській громаді

Дата: 01.10.2021 16:32
Кількість переглядів: 316

01 жовтня 2021 року гостинно відкрив двері будинок культури для освітянської громади Сквирщини, які зібралися на свято з нагоди Дня працівників освіти.

Заслужені нагороди, щирі слова подяки освітяни приймали від голови міської ради Валентини Левіцької, начальника відділу освіти Олександра Заболотного, голови Сквирської міської організації Профспілки працівників освіти і науки Наталії Чернеги. Також Валентина Петрівна вручила дипломи лауреатам започаткованої в цьому році премії Сквирської міської ради «Поклик серця», яка вручається педагогічним працівникам за видатні досягнення в галузі освіти.

Свято було наповнене пахощами осені та прекрасною музикою, яка линула з кожного люблячого серця. Теплі осінні акорди педагогам подарували вихованці Сквирського ЦДЮТ, Сквирської школи мистецтв та Сквирського будинку культури

А за підтримки депутата обласної ради Леоніда Петровича Глиняного, освітяни отримали приємний подарунок– це концертну програму у виконанні артистів Київського академічного обласного музично-драматичного театру ім. П.К.Саксаганського.

Глядачі вітали бурхливими оплесками гостей та дякували за подарований чудовий настрій.

На згадку про свято педагоги могли сфотографуватися біля креативних фотозон.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень