A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Діалогова платформа педагогічних працівників Сквирської територіальної громади «Освіта Сквирщини: Тенденції. Стратегії. Трансформації»

Дата: 29.08.2021 10:31
Кількість переглядів: 138

 Щорічно влітку проходять традиційні серпневі заходи для працівників освіти, які визначають стратегічні пріоритети розвитку освіти, шляхи їх реалізації, скеровують педагогічну спільноту до реалізації ціннісних пріоритетів особистості.

В цьому році педагогічні працівники Сквирської територіальної громади зібралися на діалоговій платформі «Освіта Сквирщини: Тенденції. Стратегії. Трансформації» для обговорення особливостей підготовки до нового навчального року в умовах сучасних викликів. Захід проходив 27 серпня у змішаному форматі (зважаючи на епідеміологічну ситуацію) в залі відділу освіти Сквирської міської ради з онлайн трансляцією, до якої долучилися всі заклади освіти громади.

         З вітальними словами до присутніх звернулися Валентина Левіцька, Сквирський міський голова, Олександр Заболотний, начальник відділу освіти Сквирської міської ради.

         Олександр Вікторович розповів про освітні інновації, досягнення та стратегії розвитку освіти у громаді. До діалогу долучилися:

Катерина Плівачук,  вчитель-методист, кандидат педагогічних наук, доцент, заслужений учитель України, яка розповіла про особливості формування ціннісних життєвих навичок в дітей та учнівської молоді;

Алли Вигівська, директор Сквирського академічного ліцею інформаційних технологій «Перспектива» ознайомила з перевагами, можливостями, перспективами цифровізації освітнього процесу та поділилася власним досвідом використання Е-журналів та Е-щоденників у освітньому процесі;

Іванна Ярмульська, вчитель Сквирського академічного ліцею, переконала педагогів, що вчитися інакше - це поштовх до дій;

Про простір творчої співпраці або як запалити дитячі серця розповіла Світлана Ніколаєнко, заступник директор з виховної роботи Сквирського академічного ліцею та презентувала матеріали участі у челендж “Здорове харчування” (Фуд Челендж) у рамках програми Healthy School: заради здорових і радісних школярів. Учасниками якого у квітні- травні цього року у нас в громаді стали також колективи Пустоварівського НВК, Крвошиїнського НВК та Сквирського академічного ліцею інформаційних технологій «Перспектива»;

Леся Лубківська, директор Сквирського ЦДЮТ наголосила, що простором можливостей та шляхом до успіху дитини є позашкільна освіта, Мала Академія наук та учнівське самоврядування, участь у яких доводить, що досягти  зірок у навчанні та позакласній роботі – легко.

На завершення з святковими побажаннями до педагогів звернулася Валентина Бачинська, заступник Сквирського міського голови.

         Протягом заходу святкові віншування освітянам дарували вихованці вокальних гуртків та гуртків «Юні ведучі», «Акторська майстерність» Сквирського ЦДЮТ. А джурівці рою «Варта» Горобіївського НВК, учасники Всеукраїнського етапу Гри «Джура», надіслали святкове відеопривітання педагогам.

Презентаційні матеріали експертів діалогової платформи



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень