A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Схвалено та підписано нову колективну угоду між відділом освіти Сквирської міської ради та Сквирською міською організацією Профспілки працівників освіти і науки України на 2021-2025 роки

Дата: 26.08.2021 15:54
Кількість переглядів: 233

Проєкт нової колективної угоди між відділом освіти Сквирської міської ради та Сквирською міською організацією Профспілки працівників освіти і науки України на 2021-2025 роки було схвалено на спільному засіданні колегії відділу освіти та ради міської організації Профспілки, яка відбулася 20 серпня 2021 року.

25 серпня 2021 року підписано нову колективну угоду між відділом освіти Сквирської міської ради та Сквирською міською організацією Профспілками працівників освіти і науки України на 2021-2025 роки.

Підписи на документах поставили начальник відділу освіти Олександр Заболотний та голова ради Профспілки Наталія Чернега.

Текст нової колективної угоди після повідомної реєстрації буде оприлюднено на офіційному сайті відділу освіти Сквирської міської ради та Сквирської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень