A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Національно-патріотичне виховання дошкільників

Дата: 19.08.2021 17:41
Кількість переглядів: 89

 У Сквирському ЗДО №5 «Калинка» з  16.08. по 20.08.2021 року проходить тематичний тиждень «Україна – рідний дім» з нагоди Дня Незалежності України.

     Патріотичне виховання  є одним з пріоритетних завдань освіти, зокрема й дошкільної.

«Лише національне виховання спроможне виплекати цілісну високоморальну, патріотично налаштовану особистість. Тому в дитячому садку обов’язково має відчуватися національний дух», - писала видатний педагог Софія Русова.

   

    В повсякденні, на заняттях, розвагах різного спрямування та теми:«Ми діти твої України»,«Прапор рідної держави»,«Державні символи України»,«Традиції рідного краю», «Мій рідний край, моя країна», вихователі закладу  велику увагу приділяли громадянському та патріотичному вихованню дітей. На святі «З днем народження Україно» яке провели 19.08.2021 року вихователь закладу Денисюк А.В. і музичний керівник Бєлкіна В.М., в дитячі серця  вселяли любов і повагу до Батьківщини, вчили шанувати споконвічні традиції рідного народу, закріплювали знання дітей про символи нашої держави, дошкільнята розповідали вірші, прислів’я, приказки, співали пісні, грали в народні ігри.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень