A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Позапланова перевірка

Дата: 30.06.2021 13:45
Кількість переглядів: 81

З метою здійснення контролю та приведення в належний протипожежний стан суб’єктів господарювання фахівцями Білоцерківського РУ ГУ ДСНС України у Київській області проведено позапланову перевірку Рогізнянського навчально-виховного комплексу Сквирської міської ради, щодо додержання та виконання вимог законодавства у сферах пожежної та техногенної безпеки, цивільного захисту суб’єктом господарювання.

В ході заходів державного нагляду (контролю) інспектори ДСНС перевірили стан евакуаційних шляхів та виходів, утримання електрообладнання, зовнішнє водопостачання забезпеченості первинними засобами пожежогасіння об’єкту та працездатність систем протипожежного захисту.

Рятувальники в процесі перевірки провели відповідні інструктажі з пожежної безпеки із персоналом даного закладу та навчили правильному застосуванню вогнегасників.

Перевіркою встановлено, що на об’єкті  проводиться значна  робота по забезпеченню протипожежного захисту та складено акт перевірки з вказанням порушень, які необхідно виконати.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень