A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Гра «Джура» на Сквирщині для «молодих козаків» 15-17 років

Дата: 02.06.2021 10:53
Кількість переглядів: 143

У квітні 2021 року на базі Сквирського центру дитячої та юнацької творчості було проведено І етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») – «Джура-2021» («молоді козаки» 15-17 років) у Сквирській міській територіальній громаді.

У заході взяли участь 6 роїв закладів загальної середньої освіти, а саме: Сквирського ЗЗСО І-ІІІ ст. №1, Сквирського академічного ліцею №2, Сквирського ЗЗСО І-ІІІ ст. №3, Буківського НВК «ЗЗСО І-ІІІ ст. – ЗДО», Дулицького НВК «ЗЗСО І-ІІІ ст. – ЗДО», Самгородоцького ЗЗСО І-ІІІ ст.

Цьогоріч І етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») – «Джура-2021» («молоді козаки» 15-17 років) у Сквирській міській територіальній громаді відбувся з дотриманням законодавства України в частині запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID – 19. Учасники мали змогу показати свої знання в інтелектуальній грі-вікторині «Відун», конкурсах «Пластун» та «Рятівник», про добрі справи «молоді козаки» звітували у Книзі звитяг.

На підставі рішення суддівської колегії переможцями та призерами І етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») – «Джура-2021» («молоді козаки» 15-17 років) у Сквирській міській територіальній громаді стали:

І місце –  рій «Побратими» Сквирського академічного ліцею №2;

ІІ місце –  рій «Нова зміна» Сквирського ЗЗСО І-ІІІ ст. №1;

ІІ місце – рій «Патріоти України» Дулицького НВК «ЗЗСО І-ІІІ ст. – ЗДО»;

ІІІ місце – рій «Січові стрільці» Буківського НВК«ЗЗСО І-ІІІ ст. – ЗДО».

Рій «Побратими» Сквирського академічного ліцею №2 представлятиме Сквирщину на обласному етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») – «Джура-2021» («молоді козаки» 15-17 років).

Бажаємо юним козакам перемоги!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень