A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Проведені заходи

Дата: 27.05.2021 11:27
Кількість переглядів: 162

Проведені заходи

12 січня 2021 року, на базі Сквирського інклюзивно-ресурсного центру, практичним психологом Левчук С.С. було проведено майстер-клас для практичних психологів на тему :"АІС "Я-психолог".
27 січня 2021 року відповідно до плану роботу відділу освіти Сквирської міської ради на базі Сквирського ІРЦ відбувся семінар для асистентів вчителів «Організація якісного освітнього процесу засобами інноваційних електронних освітніх ресурсів в інклюзивній освіті».

15 січня 2021 року відповідно до плану роботи відділу освіти Сквирської міської ради на базі Сквирського РЦПРПП відбулася консультація «Корекційна діяльність педагога в освітньому процесі в закладах ЗЗСО» для вчителів, які ведуть корекційно-розвиткові заняття у закладах ЗЗСО.

05 січня 2021 року в рамках освітнього марафону «Ідеї та можливості педагогів Сквирщини» на базі Сквирського РЦПРПП відбулася консультація «Поради педагогам, що працюють з дітьми з ментальними порушеннями» для асистентів та вчителі інклюзивних класів.

19 грудня-одна із найочікуваніших дат у році, день перед яким усі діти намагаються бути якомога чемнішими – День Святого Миколая. Не оминув цей святий і Сквирський РІРЦ. Цей день пройшов у вигляді тематичних занять у психолога Ярмульської А.Л. та вчителя-логопеда Муштрук Т.В.

Комунальний заклад Сквирської районної ради «Сквирський районний інклюзивно-ресурсний центр» оголошує конкурс на заміщення вакантної посади:

21.02.20 року у Сквирському РІРЦ зустрічали асистентів вчителявихователя. Тема зустрічі: «Асистент вчителя як учасник команди супроводу».

13 лютого 2020 року вихованці Сквирського ДНЗ №1 «Світанок» завітали до Сквирського РІРЦ із благодійною акцією «Поділись з другом».

24 січня 2020 року, фахівцями Сквирського РІРЦ, а саме практичним психологом, Ярмульською Аліною був проведений семінар для асистентів вчителя(вихователя) на тему : «Сонячні діти. Що нам потрібно про них знати».

19 грудня 2019 року із своїм чарівним мішком подарунків з'явився Миколай у Сквирському РІРЦ, і розпочалося дійство. Веселе та чудове свято повне радості та щасливих облич наших вихованців осяювало святкову залу. Ігри, хороводи та конкурси додавали особливої атмосфери щирого сміху та радості. Святий Миколай подарував дітям смачний і цікавий майстер-клас із розмальовування імбирно-медових пряників.

03 грудня 2019 року працівники інклюзивно-ресурсного центру, ознайомили учнів 4 класу Сквирського НВК з особливістю цього дня та подарували першу інклюзивну книжку –комікс «Друзі 2.0».

08 листопада 2019 року у Сквирському РІРЦ відбувся семінар для вчителів-логопедів району на тему « Моторна алалія» з циклу семінарів про тяжке порушення мовлення «Алалія».

01 листопада 2019 року у Сквирському РІРЦ відбувся семінар для вчителів(вихователів) інклюзивних класів(груп) та асистентів-вчителів (вихователів) на тему «Технології спільного викладання у інклюзивному класі (групі)»

30 жовтня 2019 року фахівці Сквирського РІРЦ відвідали Сквирський академічний ліцей №2 з метою надання методичної допомоги з питань організації інклюзивного навчання. 

25.10.2019 року на базі Сквирського РІРЦ відбувся семінар–тренінг для соціальних педагогів на тему «Профілактика булінгу».  А.Маркова ознайомила присутніх з основними причинами булінгу, формами, соціальною структурою. Багато часу було присвячено практичним завданням.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень