A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Всесвітній день здоров’я із ТМ "Сквирянка"

Дата: 07.04.2021 18:59
Кількість переглядів: 123

 Стан здоров’я населення викликає занепокоєння та є однією з найактуальніших проблем багатьох країн світу, адже здоров’я населення – одна з головних складових національного багатства країни, рушійна сила економічного та соціального розвитку держави, репродуктивності населення. Тільки здорова людина може ефективно працювати, створити міцну сім’ю, приносити максимальну користь суспільству. 

Мета свята – привернути увагу до проблем охорони здоров’я та необхідності розгорнутої й всеохопної профілактики захворювань, здорового способу життя. У всьому світі вже визнано, що до якого б рівня досконалості не доводилась діагностика захворювань та їх лікування, зупинити зростання хронічних неепідемічних та інфекційних захворювань неможливо, якщо серйозно не займатись профілактикою, однією з важливих складових якої є підвищення рівня медичної та санітарної культури населення, формування здорового способу життя.

В цей день, разом із ТМ "Сквирянка" - найбільшим виробником продукції для здорового харчування, оголошуємо про початок уже традиційного конкурсу "Здорові діти - здорова нація", який покликаний утвердити в свідомості підростаючого покоління українців необхідності дотримуватись норм здорового способу життя, в тому числі харчування, що є одним з найбільш значущих аспектів способу життя людини і факторів його здоров’я. Конкурс проходитиме з квітня по жовтень 2021 року, підсумки підведемо до Всесвітнього Дня здорового харчування 16 жовтня. З умовами конкурсу та положенням про нього можна ознайомитись на сайті відділу освіти Сквирської міської ради.

Отже, чекаємо на нові цікаві конкурсні роботи та бажаємо берегти своє здоров"я!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень