A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Профорієнтаційна робота в Малолисовецькому НВК

Дата: 20.03.2018 16:55
Кількість переглядів: 87

 20 березня 2018 року до Малолисовецького НВК завітала Гуцало Наталія Константинівна – представник Сквирського районного центру зайнятості  з питань професійного навчання та профорієнтації.

 

Під час зустрічі  з учнями 7,8,9 класів та їхніми батьками мова йшла про такий важливий момент у житті кожної  людини  як вибір професії. Наталія Константинівна поінформувала учнів про основні принципи вибору своєї майбутньої професії, адже щоб вибір професії був справді свідомим і вільним, необхідно враховувати принаймні три фактори: інформованість про світ професій, знання своїх особистісних особливостей, уміння співвідносити особисті якості з вимогами, які пред’являють професія і спеціальність, але наголосила на тому ,що цей вибір ,насамперед, має йти  від серця.

 Також надала інформацію про навчальні заклади  України та застерегла від можливих помилок при виборі професії. На завершення цікавої та змістовної зустрічі Гуцало Н.К.відповіла на запитання та продемонструвала відеоматеріал «Як знайти своє покликання».

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень