A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Засідання школи педагогічної майстерності

Дата: 21.02.2019 16:54
Кількість переглядів: 91

21лютого 2019 року на базі НВК «Сквирський ліцей –ЗОШ І-ІІІ ст.» відбулося засідання школи педагогічної майстерності вчителів-методистів Боговик О.П., Хомочкіної В.П. та Юхимчак Н.А. для вчителів початкових класів з теми: «Використання інноваційних технологій для розвитку творчих здібностей молодших школярів».

 

Оксана Петрівна Боговик провела відкритий  урок природознавства з теми «Створення ментальних карт. Подорож материками», в ході якого поділилася з колегами досвідом створення ментальної карти учнями, одного із найцікавіших способів систематизації самостійної роботи учня. Адже головне – зацікавити учня, змусити його самостійно досліджувати певну галузь, вивчати для себе щось нове, невідоме.

З ефективною  педагогічною технологією, спрямованою на формування здорової та просоціальної особистості, що гармонійно поєднує функції виховання і розвиток соціально-психологічних компетентностей учнів ознайомила колег Віра Петрівна Хомочкіна, яка провела урок з інтегрованого курсу «Я досліджую світ» з теми «Хочу, можу, треба. О.Касьян. Найважливіше бажання». Режим дня». 

Юхимчак Наталія Анатоліївна на  уроці математики з  теми: «Ділення двоцифрового числа на одноцифрове виду 26:2» продемонструвала  слухачам ШПМ сучасні тенденції  навчання математики молодших школярів. Досвідчений педагог довела на практиці, що впровадження інноваційних технологій на уроках математики допоможе дитині у майбутньому  бути конкурентоспроможною, всебічно розвиненою, здатною  критично мислити та вчитися впродовж життя.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень