A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

День Збройних сил України

Дата: 06.12.2018 16:49
Кількість переглядів: 82

6 грудня — це свято пам’яті тисяч відважних воїнів, які віддали свої життя за незалежність, волю, суверенність та неподільність нашої держави. Ніколи не забути нам героїчних подвигів наших прадідів в ім’я України, їх щирої любові до рідної землі та безмежної відданості своїй Батьківщині.

Проте День Збройних сил України — це насамперед свято на честь тих, хто нині захищає територію нашої країни від ворогів, піклується про безпеку та зміцнення обороноздатності Української держави. Це свято хоробрих військовослужбовців, завдяки незламному духу яких, наша країна досі лишається суверенною незалежною державою.

У цей день у  Малолисовецькому НВК  відбулася зустріч  учнів 1-9 класів  та педагогічного колективу з волонтером Кабалем Володимиром Івановичем . Володимир Іванович подарував для майбутнього шкільного  музею  перший експонат -  легендарну каску,яка врятувала життя не одного солдата. А учні та вихованці дитячого садочка зі словами вдячності та підтримки вручили йому малюнки та листівки, виготовлені власноруч для військовослужбовців, які перебувають на сході України.

 На святковій зустрічі учениці Гончарук Кароліна, Рукас Варвара, Богайчук Аліна та Слободенюк Дарина  привітали  усіх чоловіків та хлопчиків, які бережуть спокій та мир у наших оселях, цих турботливих лицарів, завжди готових підставити сильне плече чарівній половині людства.

Дорогі  захисники Вітчизни! Прийміть щирі вітання з Днем Збройних сил України!

Бажаємо Вам козацької мужності, дідівської гідності, батьківської мудрості, незламної сили волі та віри у власні сили.   Мирного неба, благополуччя та процвітання нашій державі.

Захід організувала та провела заступник директора з НВР Грищенко Г.І. А роботи з учнями підготували  класні керівники та вихователі : Дегіна Т.Л.,Коваль Т.М., Карп'юк Г.К., Григоренко К.І., Ригун О.М., Парасюк А.С., Володимирчук Л.В., Пилюта Т.П., Медчук І.Ю., Рудюк Н.І., Бондарчук Ю.М.

Також висловлюємо щиру вдячність усім батькам за допомогу у створенні листівок  та  малюнків.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень