A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Майстер-клас учителя вищої категорії Сотніченко С.А.

Дата: 10.04.2018 16:39
Кількість переглядів: 78

10 квітня 2018 року на базі Сквирського НВК «Загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №4-дитячий садок» відбувся майстер-клас учителя вищої категорії Сотніченко С.А. на тему «Формування полікультурної компетентності на уроках зарубіжної літератури» для вчителів зарубіжної літератури Київської області.

 

У заході брали участь:

            Химера Наталія Володимирівна, завідувач навчальної лабораторії методики викладання зарубіжної літератури КВНЗ КОР «Академія неперервної освіти»;

            Максимець Тетяна Григорівна, методист районного методичного кабінету відділу освіти Сквирської РДА.

             Заняття обласного авторського майстер-класу Сотніченко С.А. було присвячено темі «Формування полікультурної компетентності учнів на уроках зарубіжної літератури: традиційні та інноваційні прийоми роботи».

Учасники заходу розглянули проблему формування полікультурної компетентності учнів у процесі вивчення зарубіжної літератури.

             Практичну частину майстер-класу було проведено у формі імітаційної гри «Лепбук на уроці літератури. Із досвіду використання художньо-творчих міні-проектів на уроці» та багатьох методичних ідей «Як зробити урок цікавим та спонукати учнів критично мислити?». Учасники майстер-класу презентували виконання домашнього  завдання (створення практичних вправ із зарубіжної літератури, що формують полікультурну компетенцію).

            Учителі зарубіжної літератури завітали до парку «Буки», який широко відомий поціновувачам подорожей, як місце з напрочуд гарним храмовим комплексом та ландшафтним парком. Мальовниче розташування на річці Роставиця, незвичайні пам'ятники, гарні замки надають Букам унікальності.

            Насамкінець усім учасникам майстер-класу за плідну творчу працю вручили  сертифікати.

            Керівник та учасники майстер-класу висловлюють щиру подяку Осадчому І.Г., Стадніченко Г.М. за організацію та сприяння в проведенні авторського майстер-класу, а також Химері Н.В. та методичну допомогу та змістову наповненість занять.

 

 

 

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень