A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

День цивільного захисту

Дата: 24.04.2019 16:31
Кількість переглядів: 104

24 квітня 2019 року, відповідно до плану роботи Сквирської ЗОШ І-ІІІст.№3 з цивільного захисту, Тижнів безпеки життєдіяльності та екології був проведений День цивільного захисту.

 

 

До участі були залучені: бригада медиків  екстреної допомоги Сквирської підстанції "Київського обласного центру екстреної допомоги та медицини катастроф"  під керівництвом Хомича І.О., старший лейтенант ювенальної превенції Сквирського відділу національної поліції України Котюк Д.Г., члени рою "Козацькі звитяги".

Здійснено евакуацію всіх учасників освітнього процесу в школі. Проведено загальношкільну лінійку, на якій медичними працівниками  продемонстровано вишкіл  надання екстреної допомоги потерпілим під час надзвичайних ситуацій. Представник поліції відмітила важливість злагодженої співпраці усіх підрозділів, від яких залежить збереження життя і здоров’я  людей, що опинилися у зоні надзвичайної ситуації. Члени рою "Козацькі звитяги" надали коротку інформацію про історію виникнення служб ЦЗ в Україні, оформили і запропонували для ознайомлення пересувний стенд "Знай, щоб врятуватись".

Проведено тематичні уроки та виховні заходи у 1-11 класах: "Небезпека гри з вогнем", "Природні катаклізми", "Надзвичайні ситуації військового характеру", "Правила поведінки і дій населення під час НС","Основні принципи порятунку та захисту людей", "Чорнобильська катастрофа: екологічні наслідки".

Медсестрою школи Коноплястою Л.В. за участю команди "Рятувальник" для учнів школи проведено практичні заняття з надання взаємодопомоги у разі поранень, кровотеч, переломів, опіків. 

 

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень