A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Добре діло

Дата: 20.03.2019 16:02
Кількість переглядів: 197

У рамках проведення "Доброго діла" члени рою "Соколи" Самгородоцької ЗОШ І-ІІІ ступенів  долучилися до екологічної акції «Допоможемо зимуючим птахам», основним завданням якої є практична допомога  зимуючим птахам  у холодну пору року.

З початком холодів джурівці підгодовували птахів: насипали корм у годівнички, виготовлені власноруч, розвішували шматочки сала.

З метою вивчення особливостей життя зимуючих птахів, формування інтересу до живої природи та залучення до участі в заходах акції старшокласники організовували різноманітні заходи: лекції, екскурсії-спостереження, бесіди “Зимуючі птахи нашої місцевості”, “Як виготовляти годівничку”, “Чим годувати птахів взимку”. Особливий інтерес школярів викликала презентація «Пташина зима». Діти з захопленням слухали  розповідь про  птахів, що зимують на території нашого села,  відповідали на запитання та розповідали про пташок, яких бачили на вулиці,  подвір`ї школи чи вдома. Школярі та педагоги щороку беруть активну участь у заходах акції.

Тому сьогодні, 20 березня, молодші джурівці провели свято зустрічі птахів, на якому поповнили знання про роль птахів у природі і житті людини, отримали уявлення про природоохоронну діяльність, вчилися доброму, бережливому ставленню до пернатих друзів.

З якою радістю оточують горобці і синиці годівниці з крихтами, шматочками хліба, пшоном, пшеничною крупою! Як голосно вони дякують нам за увагу, добросердя. А з’ївши всі частування, розсаджуються на найближчих гілках, щоб не проґавити чергову порцію смачненького.

Давайте допомагати птахам взимку, тоді влітку вони присвятять нам свої найкращі пісні, з’їдять на наших городах всіх шкідників і подбають, щоб комарів і мух у наступному сезоні було якомога менше!

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень