A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Районне методичне об'єднання вчителів - логопедів

Дата: 20.04.2018 15:55
Кількість переглядів: 95

20 квітня 2018 року на базі районного методичного кабінету проведено семінар-практикум з теми «Розвиток складової структури слова у дітей із ЗНМ І-ІІ рівня».

 

 

 

 

 

Учасниками семінару були вчителі-логопеди логопедичних груп при закладах дошкільної освіти та вчителі-логопеди шкільних логопедичних пунктів.

Капітанюк Л.В., учитель-логопед шкільного логопедичного пункту при Сквирській загальноосвітній школі № 3, презентувала власний досвід роботи з подолання порушення складової структури мовлення у дітей шкільного віку, які відвідують логопедичний пункт.

Учасники семінару ознайомились з методологічними засадами корекційно- попереджувального навчання дітей із ЗНМ, організацією корекційно- розвивальної роботи у дошкільному навчальному закладі, обмінялись досвідом з застосування методик логопедичної роботи з дітьми шкільного віку з розвитку лексико- граматичної та фонетико-фонематичної сторін мовлення.

Переглянувши відео занять, проведених логопедом, учасники зібрання отримали практичну допомогу з даного питання. Робота в групах над розробкою конспекту заняття з дітьми старшого дошкільного віку із ЗНМ І-ІІ рівня по формуванню лексико-граматичної та фонетико-фонематичної сторін мовлення, виявила бачення кожного логопеда з даної проблеми.

На завершення семінару вироблено та узагальнено практичні рекомендації.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень