A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Навчально-виховна бесіда

Дата: 15.02.2018 15:53
Кількість переглядів: 102

15 лютого 2018 року рятувальники Сквирського району провели профорієнтаційну роботу з учнями випускних класів Антонівського НВО «Загальноосвітня школа І-ІІІст.-дитячий садок» по відбору їх, як кандидатів до вступу у вищі навчальні заклади системи ДСНС України.

З метою заохочення випускників до вибору професії рятувальника, продемонстровано фільм про Державну службу України з надзвичайних ситуацій та порядок проходження навчання та служби у навчальних закладах, що готують фахівців ДСНС. Рятувальники закликали усіх охочих присвятити своє життя рятувальній справі, щоб приходити на допомогу першими у будь-яких екстремальних ситуаціях, вміти викликати у людських серцях почуття захищеності від надзвичайних ситуацій та стабільності у завтрашньому дні.

Також в рамках «Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності»  рятувальники провели з учнями  навчально-виховну бесіду та  розповіли про правила безпечної поведінки та дотримання правил пожежної безпеки в побуті, небезпеку використання таких предметів, як сірники та петарди, про небезпеку вибухонебезпечних та невідомих предметів, звернено  увагу на правила поведінки дітей  на льоду.

Учням нагадали телефони екстрених служб та вручили відповідні тематичні пам’ятки та інформаційні листівки з питань безпеки.

Сквирський РС ГУ ДСНС України у Київській області



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень