A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

День Соборності України в дошкільних закладах міста

Дата: 22.01.2019 15:50
Кількість переглядів: 87

              Сьогодні 22 січня в ДЗО №5 «Калинка», який працює за  принципами  національно-патріотичного виховання, викладеними  в Концепції національного виховання Софії Русової, тематичний день  - День Соборності України .

 

 

Вітаємо щиро всіх з шанобливим святом всіх українців. Особливо і трепетно з  почуттям гордості малюки слухали   вихователів Алексейцеву В.М., Євтюхіну О,Є.,  коли ті  розповідали про історію  цієї важливої події для України  про те , як     український народ боровся за свою державність. І ось сьогодні ми маємо незалежну українську державу, буття якої благословив Господь , де  кожен з нас на своєму місці  має працювати і робити все для зміцнення нашої української держави.  Адже свого часу Україна була поділена на дві частини. Нині є одна соборна українська держава. У нас єдина держава і ми - єдиний народ!

   

 Діти з задоволенням, виразністю  читали  улюблені поезії Т.Шевченка, Л.Костенко, Л.Українки, співали пісні, грали в ігри. З особливою насолодою малюки  разом з вихователями на білому  снігу вималювали жовто-блакитне  величезне серце Любові до рідної держави.

З Днем Соборності України!

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень