A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

У Сквирському НВК облаштовано сучасний кабінет історії

Дата: 05.03.2018 15:50
Кількість переглядів: 104

Для проведення уроків історії у закладі освіти облаштували кабінет, дизайн якого відповідає вимогам до сучасного освітнього простору.

 

Для цього було докладено чималих зусиль. Але завдяки фінансово-матеріальній підтримці небайдужих людей цей процес завершився. І сьогодні ми маємо просторий кабінет з креативним дизайном та мультимедійним комплексом. Адже новий освітній простір – невіддільна частина оновлення української школи. Особистісно-орієнтована освіта не відбудеться у приміщенні школи-казарми, тому при проведенні ремонтних робіт було враховано побажання учнів.

Всі ремонтні роботи в кабінеті були виконані працівниками господарського підрозділу школи та вчителем Чумаком М.П. Кошти на проведення ремонтних робіт були надані начальником відділу освіти Заболотним О.В., а також частково задіяні благодійні внески батьків.

Адміністрація, педагогічний колектив, учні та батьки щиро вдячні усім, хто дав можливість підростаючому поколінню вивчати історію у кабінеті, облаштованому відповідно до їхніх побажань.

За матеріалами сайту Сквирського НВК



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень