A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Перші кроки нової української школи

Дата: 10.01.2018 15:45
Кількість переглядів: 105

10 січня 2018 року на базі районного методичного кабінету відбувся науково-практичний семінар « Реалізація проекту «Нова українська школа» для заступників з навчальної роботи.

 

 

У роботі семінару взяли участь Довгань А.І., кандидат географічних наук, доцент, завідувач кафедри природничо-математичних дисциплін та технологій Академії неперервної освіти Київської обласної ради та Ренський С.М., заступник директора Київського регіонального центру якості освіти.

Андрій Іванович Довгань звернув увагу  педагогів на питання забезпечення реалізації наскрізних змістових ліній в освіті,  а саме  про підприємництво і фінансову грамотність. Адже наскрізні змістові лінії спільні для всіх навчальних предметів, є засобом інтеграції навчального змісту, корелюються з ключовими компетентностями, опанування яких забезпечує формування ціннісних і світоглядних орієнтацій учня, що визначають його поведінку в життєвих ситуаціях.

Сергій Миколайович Ренський ознайомив присутніх із особливостями проведення зовнішнього незалежного оцінювання в 2018 році та вказав на те, що для проведення ЗНО з іноземних мов використовуються завдання сертифікаційних робіт (предметні тести) двох рівнів складності: академічного та профільного.

Після завершення зустрічі  Довгань А.І. та Ренський С.М. відповіли на запитання.

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень