A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

П’ята національна (не) конференція EDCAMP UKRAINE 2019 для шкільних педагогів

Дата: 17.07.2019 15:36
Кількість переглядів: 75

7-9 липня 2019 року у місті Харків відбулася п’ята національна (не) конференція EDCAMP UKRAINE 2019 для шкільних педагогів, у якій взяли участь понад 1300 освітян з різних куточків України, адже це ключова подія року для вчительства України і найбільший освітянський фестиваль у Центральній і Східній Європі!

Тема цьогорічного зібрання «Хороша людина. Зрощуємо в Україні».

Цьогоріч для детального обговорення прийдешніх змін та способів їхнього втілення масштабний захід в якості почесних гостей відвідали міністерка освіти і науки України Лілія Гриневич, голова Харківської обласної державної адміністрації Юлія Світлична, уповноважений Президента України з прав дитини Микола Кулеба та заступник представника Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні Павло Замостян. Крім того, національна (не)конференція-2019 могла похвалитися зірковим складом, адже на неї завітали фронтмен українського музичного гурту «Антитіла» Тарас Тополя і кулінарний експерт, автор проєкту «Нове шкільне харчування CultFood» Євген Клопотенко.

Роль незмінної співмодераторки та голосу національного рекорду #ВЧИТЕЛЮЙ взяла на себе телеведуча ТСН на каналі 1+1 і кураторка премії GlobalTeacherPrizeUkraine Наталія Мосейчук.

У 2019 році EdCamp Ukraine запросив до себе понад 200 експертів з різних країн світу: Ізраїлю, Швейцарії, США, Іраку, Великої Британії, Фінляндії, Австрії тощо – усі вони ділилися досвідом освітніх практик у своїх школах та навчали українське вчительство новітнім методикам підходу до викладання і врегулювання конфліктів

Тематика лекцій харківської національної (не)конференції стосувалась здебільшого найгостріших питань сьогодення: мобінгу (цькування вчителів), булінгу, сексуального насилля, онлайн-грумінгу, STEAM-освіти, особливостей виховання та подання будь-якого навчального матеріалу у творчому ракурсі.

Прослухати лекції та взяти участь у майстер-класах мала змогу і Любов Котяй, методист РМК відділу освіти Сквирської РДА, яка також входила в групу волонтеріату EDCAMP UKRAINE 2019 та змогла отримати неоціненний досвід та дізнатися як робиться EDCAMP зсередини.

Одним із найприємніших моментів перебування на національній освітній події є зустрічі з людьми, які разом з тобою проходили майстер-класи, слухали лекції, організовували експертні паралелі, ділилися досвідом, ідеями, жартували і фотографувались із щирою дитячою радістю – на згадку.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень